Door: Camilla Sygall,  Grand Prix – amazone

Camilla Sygall, www.bloodlines.nl

Camilla Sygall www.bloodlines.nl

“Ik ben erg tevreden over de behandelingen van Paarden Sportmassage Eindhoven. Mijn paarden lopen top na een behandeling en voelen lekker los en ontspannen. Een optimale aanvulling op mijn trainingen. Vooral na zwaar werk is er ongelofelijk veel verschil te bemerken”

 

 

 

 

 

 

 

Door: Ireen van der Spek,  ZZ- licht dressuur – amazone

Ireen van der Spek

Ireen van der Spek www.stalsmits.nl

“Mijn paarden worden regelmatig gemasseerd door Paarden Sportmassage Eindhoven. Ik merk dat mijn paarden daardoor losser zijn en sneller herstellen na een zware training of wedstrijd. Ook merk ik dat door het regelmatig masseren mijn paarden zich steeds meer openstellen, zich beter leren ontspannen en er ook echt van genieten. De massages worden met veel rust en sympathie naar de paarden toe uitgevoerd. Ik ben erg tevreden over het resultaat van de behandelingen.”

 

 

 

 

 

Door: Paul van Haarlem,  Trainer en opleider van spring- en dressuurpaarden

Paul van Haarlem

Stal Paul van Haarlem 0654341475

“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en het behaalde resultaat bij één van mijn paarden door Eefje Teunissen van Paarden Sportmassage Eindhoven. Een periodiek onderhoudsprogramma vind ik een goede optie. Haar werkwijze is zeker een aanrader op het gebied van spieronderhoud.”